Obiad

Obiad

Gulasz kozi z młodymi ziemniaczkami i świeżymi pomidorkami. Do popicia kefir tybetański. To mój dzisiejszy obiadek. Pycha. Nie ma jak chudziutka kozina... Kozina w moim odczuciu ma niezwykle intensywny smak mięsa, dlatego dobrze dusić ją z warzywami dla równowagi smaku. Niewiele mięsa koziego zaspokaja moje łaknienie mięsa.

dodane na fotoforum:

zytah30

zytah30 2008-08-05

mmmmm....

jagoda4

jagoda4 2008-08-06

smacznego..napewno pyszne...:)

indianka

indianka 2008-08-10

Dzięki... było smaczne... :) Ale się już skończyło... Teraz spróbuję zrobić coś nowego - może pracochłonne kartacze??? Wszak trza kultywować tradycję regionu... Poświęcę się i zrobię :)))

smartin

smartin 2018-02-15

Przepyszne jedzenie, lepsze jak w najdroższej restauracji.

dodaj komentarz

kolejne >