One kluski śląskie z sosem borowikowym, szynka macerowana w gamie przypraw i kefirze- pieczona w rękawie i buraczki na ciepło (zamiast tej modrej kapusty).
Miłego weekendu...mimo potwornego ziąbu i silnego wiatru.
dodane na fotoforum:
kot54 2012-05-12
bardzo smacznie...*;*
bozyna 2012-05-12
Haha super Ci wyszło ale modro kapusta nie jest cięzko do zrobienia napewno dasz rade wiem pyszniutkie to wszysko miłego dnia
beata3 2012-05-12
MIŁEGO POPOŁUDNIA ŻYCZĘ
anulek2 2012-05-12
moje kochane kluseczki hihi...uwielbiam
maxmen 2012-05-12
Też wolę buraczki zamiast modrej kapusty...:)))
Pychota...:)
flame 2012-05-12
ja też na cieplo zimne buraki bleee
mines 2012-05-12
Phil Bosmans
Nigdy nie zapominaj najpiękniejszych dni twego życia! Wracaj do nich, ilekroć w twoim życiu wszystko zaczyna się walić.
Pozdrawiam... dziękuje za pamieć...
annina 2012-05-12
Ale smaka mi narobilas...a to czy buraczki czy modra kapusta,moze byc jedno i drugie.lubie wszystkie warzywa...pozdrawiam,milego wieczoru...
grazia5 2012-05-12
Miłego weekendu:))
ewci1 2012-05-12
Pyszny obiadek ugotowalas:)) te kuski to rowniez nie moja regionalna potrawa ,jednak, juz tez kilka razy robilam ,choc nie wszyscy domowinicy lubią....
Bardzo apetycznie wyglada na Twoim talerzu:))
dobrej nocy....
iwanka1 2012-05-13
Ja do klusek też lubię buraczki na ciepło ale jak na Ślązarę przystało lubię je najlepiej z roladą i buraczkami z wędzonym boczusiem, jem ten zestaw raz na rok jak nie rzadziej.