Posłuchałam Okrasy i Paskala.

Posłuchałam Okrasy i Paskala.

Poszłam, kupiłam kurczaka w LIDLU i zrobiłam faszerowanego mięsem, wątróbką oraz makaronem. Przepis na tego kurczaka wędruje z pokolenia na pokolenie w mojej rodzinie. Robiła go babcia, mama a teraz ja.

ebrima

ebrima 2014-06-29

Wooow ... znów ślinka walczy z grawitacją ... ;-)
Ja posłuchałam męża i też u nas był kurczak pieczony,
ale bez farszu niestety ... ale może innym razem ... ;-)

Miłego wieczoru Iwuś ... ;-)

lena12

lena12 2014-06-29

Łaaał...to smaczny pewnie...Pozdrawiam
wieczornie i przyjemnych chwil zyczę;)))

malako

malako 2014-06-29

a można prosić o przepis Iwonko?

styna48

styna48 2014-06-29

Wygląda super i pewnie sprawdzony przepis.

dodaj komentarz

kolejne >