makaron spaghetti z sosem słodko-kwaśnym i pulpecikami...
Pulpeciki z mięsa mielonego podsmażyłam na oliwie z oliwek z pokrojonymi w plasterki pieczarkami i cukinią.
Pod koniec smażenia dodałam sos słodko-kwaśny.
Makaron spaghetti przełożyłam do naczynia żaroodpornego na to sos z pulpecikami i posypałam startym na drobnych oczkach serem żółtym.
I na parę minut do piekarnika żeby się ser roztopił.
Własna wena twórcza,ale smakowało...:))
dodane na fotoforum:
vesper5 2010-02-27
...witaj Aniu...na pewno...przecież świetna z Ciebie kucharka...:)))
beamm 2010-02-27
no popatrz fajnie ci to wyszło pozdrawiam
gotujmy 2010-02-27
A teraz widze co tu sie zapieka ;0)))
Musiało byc dobre !!! Wierzę w to