..dostałam pierwszy raz i zrobiłam, sznycle w panierce oraz zupę... zupa mi smakowała, a sznycle nie....:(
dodane na fotoforum:
wiska 2017-05-25
Nie jadłam tego grzyba, podobny do kani...dobrze, że choć zupa smakowała:)...miłego popołudnia ELU:)
antoni3 2017-05-25
Czasami je widzę w sprzedaży,ale nie kupiłem i nie znam smaku...mam jeszcze dużo suszonych i marynowanych podgrzybków,a ponoć już kurki pojawiły się na Ziemi Lubuskiej.
Miłego Elu wieczoru:))
jarq57 2017-05-25
to bardzo smaczne grzybki, choć trochę w ich smaku i zapachu jest czuć ściółkę na której są hodowane ,ale wiadomo jak to grzybki nasiąkają zawsze podłożem,pozdrawiam.
tanna 2017-05-25
Witaj Eluniu.:)
Muszę przyznać,że nie jadłam nigdy wcześniej tej potrawy.:)
Na Twoich zdjęciach jednak wygląda bardzo smakowicie.:)
Pozdrawiam Cię serdecznie i życzę miłego wieczoru Eluniu.:)
zosia3 2017-05-25
Elu jaka Ty jesteś wybredna-sznycle też są dobre,tyle że nasiąkają tłuszczem-było nie było apetytu narobiłaś-pokazują na fotce dania z boczniaków...Pozdrawiam Elu i przyjemnego wieczorku życzę...
msciwa 2017-05-26
Eluniu pięknie pokazałaś grzybki i dania z nich..dwa lata temu też hodowałam grzybki schitake..super smaczne..pozdrawiam Cię serdecznie życząc pięknego i słonecznego dnia..:)
adam24l 2017-05-26
Smacznego
Miłego weekendu.Zapraszam do głosowania na top10 nowości i Propozycje. Zapraszam do komentowania moich zdjęć z całego tygodnia.
ewik57 2017-05-27
Smażę czasem jak kanie, zanurzam na chwilę w mleku, później oprószam delikatnie mąką. Lubię :-)
Zupy nie robiłam.
pantoja 2017-05-27
Raz kupiłam i jakoś mi nie posmakowały. Może nie umiem ich przyrządzić, na zdjęciu wyglądają bardzo ładnie....
lidia23 2017-05-28
nigdy nic nie robiłam z tych grzybków zresztą ja nie przepadam za grzybami..
bardziej lubię robić im zdjęcia niż jeść..
(komentarze wyłączone)