~~ potrawa bardzo prosta ;-)))
* bierzesz karkówkę na sól -> na karkówkę musztardę francuską -> do pieca na 2 godziny i gotowe ;-)))
< można początkowo przykryć ,żeby musztarda zbytnio się nie przypaliła >
elba50 2011-01-29
Fantastycznie soczysta, wspaniała ... :)))
lord26 2011-01-29
...a te kulki są potrzebne...???
...reszta wygląda smakowicie...:)))
elis50 2011-01-29
Joasiu kusicielko kochana smacznie śpij
pięknie i kolorowo śnij
a gdy Cię poranek zbudzi
uśmiechnij się do ludzi :):):):):):):):):):)
kris13 2011-01-29
O,napewno pyszne! zamiast w musztardzie można przyprawę do steku gruboziarnistą wymieszać z olejem i miodem_też dobra:))
adamowa 2011-01-30
Jak to apetycznie wyglada ...mmm ... Pozdrawiam Joasiu serdecznie i zycze wspanialego niedzielnego odpoczynku ...
o40na 2011-01-30
Karkówka to moje ulubione mięsko wieprzowe, właśnie leżakuje w lodówce w marynacie, więc u mnie też niedługo będzie :))
adigonz 2011-01-31
Milego poczatku tygodnie zycze i ladnej pogody.Georg.
adigonz 2011-01-31
zjadlo by sie
(komentarze wyłączone)