Kefir z Grzybka Tybetańskiego.

Kefir z Grzybka Tybetańskiego.

Rodzina jest nim tak zachwycona, że robię go co dzień z 2 litrów mleka i wszystko spożywamy.
Maxmenie, jeszcze raz moje (i rodziny) najserdeczniejsze podziękowania...!

maxmen

maxmen 2012-07-05

Pyszności... :)))
Pięknego dnia życzę...:)

lilaroza

lilaroza 2012-07-05

A ja robię ze szklanki mleka i też jestem zachwycona :):):):)
pozdrawiam Asiu słonecznie :):)

maxmen

maxmen 2012-07-05

Hahaha...drobiazg... najważniejsze, że kefirek smakuje... :)))

jessika

jessika 2012-07-05

Co sie nie robi dla zdrowotności :))
A najważniejsze wierzyć w to ze pomaga !!!!
Coś o tym wiem :))
Pozdrawiam Cię serdecznie i miłego dnia życzę :))**

emmi1

emmi1 2012-07-05

zazdroszczę Ci kuchni...

kukura

kukura 2012-07-05

Pychotka nadaje mleku taki delikatny smak ;)

dosia

dosia 2012-07-05

....jeszzce takiego nie probowalam...:)

sejenia

sejenia 2012-07-05

Ja także robiłam z jednej szklanki:)

annorl1

annorl1 2012-07-05

smaczne i zdrowe :) a w te upały to na pewno smakuje podwójnie :)

aziu1

aziu1 2012-07-11

a to mnie jakoś nie pociąga

dodaj komentarz

kolejne >