Pożywna pomidorówka.

Pożywna pomidorówka.

Wywar mięsno/pomidorowy zaprawić wodą z mąką i zagotować mieszając. Jogurt naturalny wlać do miseczki, wsypać troszkę soli, wlać odrobinę gorącej zupy i dokładnie wymieszać, po czym dodać jeszcze gorącej zupy i znowu wymieszać. Teraz wlać całość do garnka. Zahartowany w ten sposób jogurt nie powinien się w zupie zwarzyć. Następnie włożyć do zupy pokrojoną włoszczyznę.
Podawać pomidorówkę z pulpetami, kluskami i koperkiem.

alisha

alisha 2013-04-30

Asiu,pycha

kania6

kania6 2013-04-30

mniam

elle54

elle54 2013-04-30

Apetyczna

atrami

atrami 2013-05-01

no proszę - takiej jeszcze nie jadłam :P
dzięki za pomysł :)

dodaj komentarz

kolejne >