Barszcz biały.

Barszcz biały.

Nasz barszcz jest gotowy.

bogna87

bogna87 2014-11-26

Wyglada wysmienicie , smakowitosci ....a na te pluchy i zimnisko na dworze nadaje sie idealnie taki rozgrzewajacy barszcz.

emmi1

emmi1 2014-11-26

A do tego barszczyku nie dodaje się majeranku? Pomyliłam z żurkiem pewnie... :}

jokam

jokam 2014-11-26

Emmi, ja dodaję majeranek... nawet całkiem sporo...
i wstyd mi, bo nie odróżniam żurku od barszczu białego...
wiem tylko, że (w takich wersjach z torebek) żurek jest ciemny, a barszcz jasny...

emmi1

emmi1 2014-11-27

Teraz dopiero dojrzałam na fotce jak wół majeranek... tylko czytając kolejno etapy robienia zabrało laikowi kulinarnemu etapu z majerankiem :P
- masakra... jak ta moja rodzina funkcjonuje ze mną kucharką to ja nie wiem :}

dodaj komentarz

kolejne >