Tak ostatnio buraki przygotowuję.

Tak ostatnio buraki przygotowuję.

Teraz wystarczy podgrzać i gotowe.
Nie potrzeba już żadnej zasmażki, soli/cukru/soku z cytryny.
Jest na pewno dużo zdrowiej.

annorl1

annorl1 2015-01-04

ja najbardziej, to lubię takie ugotowane buraczki w łupince :) nie ma nic lepszego :D

jerry61

jerry61 2015-01-04

buraki to ja raczej nie! barszczyk tylko przez sitko!

choco13

choco13 2015-01-04

Ja scieram ugotowane na tarce i tez bez niczego moga byc, czasem jednak chce mi sie takich zasmazanych:-)

jokam

jokam 2015-01-05

no, jasne... co jakiś czas można i z zasmażką... :))

izolek

izolek 2015-01-05

Buraczki na maśle bez zasmażki ew. z cytryną - tak czy siak bardzo je lubię!
Smacznego.

dodaj komentarz

kolejne >