Wczoraj zrobione, dzisiaj już gotowe do jedzenia.

Wczoraj zrobione, dzisiaj już gotowe do jedzenia.

(zaraz je do lodówki schowam, żeby chrupiące były)

mimozka

mimozka 2018-05-31

... nie chowaj , bo ja je zabieram !!! Uwielbiam !

izolek

izolek 2018-05-31

Też przechowuję w lodówce - najlepszy sposób i dłużej są mało solne - niska temperatura hamuje kiszenie.

astra40

astra40 2018-05-31

Pyszne. Też robię ☺

wolke1

wolke1 2018-05-31

mniaaaaaaaaaaam....

babcia1

babcia1 2018-05-31

jeszcze nie kisiłam nowych..poczekam aż stanieją albo dopiero jak będą nasze

iwska

iwska 2018-05-31

Ja już piąte zrobiłam :):):)

slawa1

slawa1 2018-05-31

Podpatrzyłam i zrobiłam,ciekawie dodany czosnek.Pozdrawiam.

majka54

majka54 2018-05-31

Ja juz po raz 3 kiszę,schodzą momentalnie .

dodaj komentarz

kolejne >