Ususzone :))

Ususzone :))

Heloł kochani :))
Podrzucam pomysła na wykorzystanie ususzonych nóżek grzybów - może komuś się przyda :) Wysuszone nóżki mielę w młynku do kawy i powstały proszek przechowuję w słoiku. Doskonały dodatek do zup, sosów oraz jako zagęstnik. Polecam :))
Na dwóch pozostałych zdjęciach (program kolażowy jedno zdjęcie powtórzył) wygląd grzybów suszonych w tunelu (pokazywanym wczoraj).
Kochani, pozdrawiam Was serdecznie :))

babcia1

babcia1 2018-10-29

ja Kasiu jak kiedyś miałam bardzo dużo kani to też i ogonki i łebki ususzyłam a potem zmieliłam super są takie zmielone a smak i zapach wspaniały ..no w tym roku niestety !!Zero

niusia1

niusia1 2018-10-29

miałaś fajnego pomysła!

mimozka

mimozka 2018-10-29

Kasiu , ja też od lat mielę mniej wartościowe części grzybów ! Teraz zmielę Ciebie za te Twoje fotki ! Zazdroszczę ...... ! Pozdrawiam :)

oliwkaa

oliwkaa 2018-10-30

no własnie,mój wzrok przykuł ten proszek grzybowy...teraz już wiem co poczyniłaś,super pomysł !
Brawo Ty !

achach5

achach5 2018-10-31

A ja myślałam ,ze to mój patent

isia2

isia2 2018-11-04

pysznie

megii13

megii13 2018-11-15

Super pomysł z tym mieleniem)

dodaj komentarz

kolejne >