pasta z makreli

pasta z makreli

* średnia wędzona makrela
* 3 jajka
* 3 rzodkiewki
* 2 ogórki kiszone lub małosolne
* szczypior
* nać pietruszki
* zielony czosnek(łodyżki)
* łyżka masła
* 2 łyżki keczupu łagodny
* pieprz czarny

Do kanapek na śniadanko i kolację.
Etapy przygotowania

* makrele obieramy z ości,czyste mięso rozgniatamy widelcem.
* 3 jajka
3 rzodkiewki
2 ogórki kiszone lub małosolne
szczypior
nać pietruszki
zielony czosnek(łodyżki) wszystko siekamy na drobniutko.pieprzymy do smaku
* dodajemy masło i keczup wszystko dokładnie mieszamy .SMACZNEGO.

dodane na fotoforum:

graga35

graga35 2009-08-17

dzięki że dałaś ten przepis......pozdrawiam serdecznie

(komentarze wyłączone)