???

???

zgadujcie,co to jest..?

rybitwa

rybitwa 2010-05-13

dżem z rabarbaru :)))

elza58

elza58 2010-05-13

myślę,że to rabarbar....w jakieś postaci....pozdrawiam....

jankewa

jankewa 2010-05-13

ciekawe -może młoda kapustka /??
I jak Krysiu palec ??
Byłaś u lekarza?? z krwiakiem też nie ma żartów!!!!!!!!
Powinnaś iść do lekarza-ja byłam dziś i mam mieć mały zabieg -masakra dobrze że sobie trochę obsadziłam na ogrodzie :-))
Pozdrawiam Cię i miłego popołudnia życzę :-)

doowa

doowa 2010-05-13

Rozgotowany rabarbar????
Zgadłam?

anamar

anamar 2010-05-13

uduszony rabarbar np. do naleśników:) Smacznego:):)

krysia0

krysia0 2010-05-13

dżem z ręglodów...

stasia8

stasia8 2010-05-13

Ja też uważam że to rabarbar...

Witam serdecznie...miłego popołudnia:)))

teri54

teri54 2010-05-13

Wloze palec i skosztuje.

Ten gmach to miejsce debat,spotkan rzadu,politykow,przedstawicieli U.E. itp.

elza58

elza58 2010-05-13

i co Krysiu...zdradzisz nam co to jest....pozdrawiam inocki spokojnej Ci życzę.....

muszka1

muszka1 2010-05-13

widac ze to kapustka...chyba mloda?albo gołabki:D

izabellis

izabellis 2010-05-13

a może to jakieś owoce ?

kris13

kris13 2010-05-14

Oczywiście;RABARBAR!
Smażyłam konfiturę - jest pyszna!
Rabarbar można wykorzystać podwójnie;najpierw ugotować kompot ale taki prawie jak sok,zagotować do weków lub zużyć od razu(jak rodzinka większa)a odsączony rabarbar do rondla+trochę cukru i smażyć nie za długo-jest piękny zielony kolor.Można smażyć od razu ale trzeba dużo więcej cukru i jest ciemniejszy i smak ostrzejszy.Ten z kompotu super!Próbujcie!!!

elza58

elza58 2010-05-14

nigdy nie robiłam dżemu z rabarbaru....trzeba byłby spróbować.....na zimę każdy dżem jest dobry.....pozdrawiam.......

dodaj komentarz

kolejne >