jankewa 2010-05-13
ciekawe -może młoda kapustka /??
I jak Krysiu palec ??
Byłaś u lekarza?? z krwiakiem też nie ma żartów!!!!!!!!
Powinnaś iść do lekarza-ja byłam dziś i mam mieć mały zabieg -masakra dobrze że sobie trochę obsadziłam na ogrodzie :-))
Pozdrawiam Cię i miłego popołudnia życzę :-)
anamar 2010-05-13
uduszony rabarbar np. do naleśników:) Smacznego:):)
teri54 2010-05-13
Wloze palec i skosztuje.
Ten gmach to miejsce debat,spotkan rzadu,politykow,przedstawicieli U.E. itp.
elza58 2010-05-13
i co Krysiu...zdradzisz nam co to jest....pozdrawiam inocki spokojnej Ci życzę.....
kris13 2010-05-14
Oczywiście;RABARBAR!
Smażyłam konfiturę - jest pyszna!
Rabarbar można wykorzystać podwójnie;najpierw ugotować kompot ale taki prawie jak sok,zagotować do weków lub zużyć od razu(jak rodzinka większa)a odsączony rabarbar do rondla+trochę cukru i smażyć nie za długo-jest piękny zielony kolor.Można smażyć od razu ale trzeba dużo więcej cukru i jest ciemniejszy i smak ostrzejszy.Ten z kompotu super!Próbujcie!!!
elza58 2010-05-14
nigdy nie robiłam dżemu z rabarbaru....trzeba byłby spróbować.....na zimę każdy dżem jest dobry.....pozdrawiam.......