Gril zkombiwara

Gril zkombiwara

Kiełbasa toruńska (albo jakoś tak), czas pieczenia 250C (czyli max temperatura) przez 20 min, później 10 min temperatura 200C.
Dotyczy oczywiście kombiwara z grzałką.

meduza4

meduza4 2010-06-20

fajny profilek mniam, mniam:))

kuhosz

kuhosz 2010-06-20

Się staram jak moge :)

meduza4

meduza4 2010-06-20

myslalam ze najpierw kuhorza a pozniej kielbaske;)) a tu tylko przepis ha ha ha milutkiej niedzieli

kuhosz

kuhosz 2010-06-20

A podziękował i wzajemnie :D

jasmina

jasmina 2010-06-20

Pięknej niedzielki........Smacznej kiełbaski......

maxmen

maxmen 2010-06-20

Sie narobiło... kiełbacha z "kombinowanego wara".
A z grilla nie dobra???...:)))

kuhosz

kuhosz 2010-06-20

Dobra, a nawet lepsza, ale cóż zrobić jak leje ;/

kot54

kot54 2010-06-29

TROCHĘ TO SKOMPLIKOWANE ALE ZROBIĘ Z GRILLA BO NIE MAM
TAKIEGO WYNALAZKU......)))

dodaj komentarz

kolejne >