pawie oczka

pawie oczka

dodane na fotoforum:

bunia

bunia 2008-12-12

FANTASTYCZNE .W mielonym robiłam ( znam pod nazwą jaskółcze jajka lub szkockie jajka )- ale te są super . Muszę takie zrobić. Podaj proszę czym przyprawiasz i czy można robić i z wołowiny i ze schabu ? Pozdrawiam .Miłego dnia.

kwiaty

kwiaty 2008-12-14

DZIEKUJE.Te są ze schabu ,bo szybko się pieką,rozbity schab przyprawiam przyprawa knor delikat do mies ma super smak,smaruje ostrą musztarda np.kamis francuską,rozkładam plaster boczku i jajko oczywiście gotowane na twardo,zwijam i opiekam na każdej stronie na złoty kolor,przed podaniem rozcinam,próbawałam tez z wołowiną ale trzeba podlewać wodą i cierpliwie czekać żeby zmiękły,to wtedy mozna zrobic sos.Pozdrowienia i smacznego.

dodaj komentarz

kolejne >