andaba

andaba 2013-10-15

Jakim cudem taka czerwona?

katka12

katka12 2013-10-15

a dlaczego czerwona ?

mlord

mlord 2013-10-15

Podczas gotowania pigwa zmienia kolor z żółtego na piękny, szklisty czerwony, smakuje jak kandyzowane skórki pomarańczowe.

katka12

katka12 2013-10-15

niestety znam tylko recepturę pigwówki, tam nie czerwienieje :)

jolkas

jolkas 2013-10-15

fajny ma kolor....

azen2

azen2 2013-10-15

Na nakrętce jest napisane że to ze Świdnicy ...wyrób

wrobel3

wrobel3 2013-10-15

MOJA JEST ŻÓŁCIUTKA .....!

cypryjka

cypryjka 2013-10-16

a konfitury z kasztanow kiedy beda?

cypryjka

cypryjka 2013-10-16

a nie byl dolaczony do sloikow??? przepis

milko

milko 2013-10-16

A co jest na Kasztanowej 5 w Świdnicy? Robią tam drzemy, musztardy, czy smalec?

jola53

jola53 2013-10-16

Smakowicie wygląda.
Przysłała byś jeden koleżance:>)

milko

milko 2013-10-17

A robiłaś z jakimś żelfiksem?

A u nas nie kupisz świdnickiego, tak jak u Ciebie pewnie nie ma "Pegaza" :-)

gniezno

gniezno 2013-12-03

pozdrawiam

dodaj komentarz

kolejne >