fusli z sosem pieczeniowym i miesem mielonym

fusli z sosem pieczeniowym i miesem mielonym

makaron swiderki, ok. 250g
mieso mielone, 250g
cebula, 1 szt
sos do pieczeni ciemny knorr, 2 torebki
olej,
mleko,

W rondlu zeszklić cebule pokrojona w kostkę, dodać mięso mielone. Podpiekać 15 minut. W tym czasie ugotować makaron al dente. Do mięsa dolać 2 szklanki wody zagotować i wsypać sosy cały czas mieszając. Na koniec dolać ćwierć szklanki mleka. Mięsa nie solić gdyż nabierze smaku od sosu. Jad dodaje trochę czosnku suszonego. Smacznego.

dodane na fotoforum:

kolejne >

liani

liani

archiwum

ulubieni

+ dodaj do
ulubionych

[?]


(brak komentarzy)

dodaj komentarz

kolejne >

X

Serwis garnek.pl zapisuje informacje w postaci ciasteczek (ang. cookies). Są one używane w celach reklamowych, statystycznych oraz funkcjonalnych - co pozwala dostosować serwis do potrzeb osób, które odwiedzają go wielokrotnie. Ciateczka mogą też stosować współpracujący z nami reklamodawcy. Czytaj więcej »

Akceptuję Politykę plików cookies