piotr57 2016-01-22
Przy takiej ilości pasztetu się można zapasztecić. na śniadanie chleb z pasztetem, na obiad ziemniaki nadziewane czymś tym a na kolację pasztet z chlebkiem.
majka54 2016-01-22
No tak jak ktos tak lubi ,ja nie .Z reguly jak cos sie robi to wiecej i mozna sie z kimś podzielić,ja wlasnie z tych .
astra40 2016-01-23
Pysznie wygląda ten pasztet. Trochę pracy przy nim jest, ale warto zrobić, bo na pewno pyszny:)
re:boczek nacieramy solą, pieprzem, majerankiem itp. Może sobie w tych przyprawach poleżeć 2-3 godzin. Następnie smażymy na patelni z dwóch stron, dodajemy cebulkę, czosnek, ziele angielskie, liść laurowy, podlewamy wodą i dusimy pod przykryciem około 1 godziny:) Po wystudzeniu można zajadać na kanapkach:) Jest bardzo soczysty i pyszny:)