...ta wersja jest z sokiem z czarnej porzeczki, a ja ją następnym razem troszkę zmienię :), choc to ciasto jest bardzo dobre
dodane na fotoforum:
lizar 2009-03-24
Majeczko kusisz :)))
Miłego , słodkiego dnia
eliza1 2009-03-24
"Wiosna"
W kalendarzu wiosna nastała,
Za oknem śnieg wciąż pada,
Ironia losu bywa jak zniewaga.
Wiosna piękną porą roku bywa,
Jednak nie zawsze jest o nas troskliwa,
Nie zawsze bywa tkliwa i urodziwa.
Nie ważne, kiedy, ważne, że niebawem,
Ujrzymy wiosnę z jej zakwitającym kwiatem,
A tuż po nim przywitamy się z latem.
Każda pora roku jest pełna radości,
Lecz wiosna bywa ostoją w miłości.
Miłego popołudna życzę i pozdrawiam cieplutko:)
elcia72 2009-03-24
wygląda apetycznie i pewnie smakuje bosko , mogła bym prosić o przepis na to ciasto , pozdrawiam cieplutko ;)))
malybok 2009-03-24
smakowitości. Lubię wszelkie ciasta, lambadę obiłam z sokiem pomarańczowym i biszkoptem białym , Twój jest napewno pyszny:)))
oli74 2009-04-04
hej:)
dopiero teraz trafiłam ,na ciacho z mojego przepisu:) Cieszę się ze wyszło i smakowało.
Dlaczego na śmietanie masz odcien fioletowy>>??
Pozdrawiam cieplutko:)