szalon 2012-08-07
jaki ładniutki-)
nbsia 2012-08-07
...ale jaki piękny:)))...pozdrawiam Małgosiu:)))
bianai 2012-08-07
...szkoda że nie do jedzonka, booo apetycznie ten grzybek
wygląda ;)))
Pozdrawiam Małgosiu jak zawsze bardzo miło :))
nbsia 2012-08-08
...pozdrawiam serdecznie:)))
ranija 2012-08-11
3 dojrzałe, barwne kapelusze muchomora,
2 i 1/2 szklanki cukru pudru,
5 żółtek,
kostka masła,
cytryna,
dwie łyżki rumu.
Kapelusze skropić rumem. Utrzeć żółtka z dwiema szklankami cukru pudru i masłem. Dodać drobno posiekaną skórkę z cytryny. Przekładać kapelusze masą. Czerwony kropkowany wierzch tortu oblać lukrem zrobionym z reszty cukru pudru i soku cytrynowego.
Jeść powoli. Czekać.