Grzyb kania

Grzyb kania

Jak przyrządzacie kanie? czy robił ktoś w zalewie octowej?

kolejne >

micha3

micha3

archiwum

ulubieni

+ dodaj do
ulubionych

[?]

reni2

reni2 2017-09-03

Najlepsza ponoć smażona na maśle;))

kukura

kukura 2017-09-04

Umyte solę nastepnie-Jajko,bułka tarta i na rozgrzany tłuszcz ;)

lda60

lda60 13 dni temu

piękny zbiór...

elza100

elza100 3 godz. temu

Witaj ..Kanie przyrządzam tylko jak schabowe ,ale najpierw moczę je w mleku i też suszę ,potem rozkruszam i do słoiczka i dodaję do sosów ..Pozdrawiam:-)

dodaj komentarz

kolejne >

X

Serwis garnek.pl zapisuje informacje w postaci ciasteczek (ang. cookies). Są one używane w celach reklamowych, statystycznych oraz funkcjonalnych - co pozwala dostosować serwis do potrzeb osób, które odwiedzają go wielokrotnie. Ciateczka mogą też stosować współpracujący z nami reklamodawcy. Czytaj więcej »

Akceptuję Politykę plików cookies