kuemi 2007-12-09
..ty były żeberka extra dlatego sa takie grubiutkie i ladne miesko...a przyrządzenie normalne wg mnie...ihihih...ja uwielbiam w sumie kazde miesko potrzymac dłużej w zaprawie...te zeberka robilem bardziej na ostro..wiec przyprawilem sola, troche wiecej papryki czerwonej sypkiej oraz pieprzu...kawałki miesa poukladałem na pokrojonej cebuli oraz cebula je takze z wierzchu obłożylem...zalalem to olejem..nie duzo.."tak akurat" i zakryłem złotkiem sniadaniowym..wsadziłem do lodówki na 12 godzin....pozniej na patelnie usmazylem i na koniec jak juz "dochodziły do siebie" wrzucilem całą cebulke na mieso i udusiłem.....ot i cała robotka....tak jak mowili inni bardzo dobre wychodz w piwie...ale te byly normalne..... tak długo tzrymam w zaprawie bo pozniej sa takie miekkie i miesko nie jest twarde... pozdrawiam....nic nowego chyba sie nie dowiedzialas...hihihi pozdarwiam...
maniek1 2007-12-09
.(´`·.¸(``·.¸ ¸.·`´)¸.·`´)
«´¨ ·.¸¸.*Buziak*.¸¸.·´¨`»
( ¸.·`´(¸.·`´ ``·.¸)``·.¸)dla Ciebie;*
Gdy księżyc zaświeci na niebie,
wspomnij tych co lubią ciebie,
a gdy gwiazdka w okno błyśnie,
niech cię Aniołek ode mnie uściśnie!
DOBRANOC!!!
beti32 2007-12-10
No jaka śliczna sukienusia ....pozdrawiam ;-)
alessandra 2007-12-11
slicznotko jestes bardzo fotogeniczna:)
lenulia 2007-12-26
Śliczne zdjęcie, wesołej końcówki świąt :)