anita591 2015-02-21
Ale będzie jedzenie pozdrawiam miłego wieczoru
anita591 2015-02-21
Ja tez z tej kapusty robię bo jest łatwiej zawijać
tebojan 2015-02-21
Lubię takie podsmażone. Mniam!
Re; bo wie, że to jeszcze zimowa pora
jolla63 2015-02-21
Pychota :)
Wieki temu robiłam gołąbki, ale mi smaku narobiłaś ;)
Reniu, kurierem wyślij porcję, proszę :) :) :)
stasia8 2015-02-21
Będzie smakowita wyżerka....
ewaiza 2015-02-21
tez wole z tej kapusty ,jest mieciutla i dobrze odchodzi
marinka 2015-02-21
pycha Reniu,,,Miłego spokojnego wieczorku życzę:)
renia53 2015-02-21
aleeeeeeeee mi narobiłaś smaka ...musze se zrobic po niydzieli..;)
astra40 2015-02-21
Widzę, że u Ciebie też gołąbki królują :) Pyszne wyszły w tej włoskiej kapuście:)
anna9 2015-02-21
Apetyczna fotka...pozdrawiam wieczorkiem.:)
jmania 2015-02-21
Pyszne jedzenie, bardzo lubię; pozdrawiam
slawa1 2015-02-21
Jakie zgrabne,teraz będę robić tylko z włoskiej kapusty.Ostatnie moje gołąbki dały mi popalić ,nie mogłam dać sobie radę z kapustą ,taka była duża i twarda.Smacznego.
toniek 2015-02-21
Kaz dwum golobkom nach Mülheim fliegen!!!!
evita 2015-02-22
Bardzo lubię gołąbki...
(komentarze wyłączone)