Gulasz kapitański

Gulasz kapitański

1/2 kg kiełbasy śląskiej
1/2 kg cebuli
1/2 kg pieczarek
1/2 puszki zielonego groszku
2 łyżeczki koncentratu pomidorowego
2 łyżki oleju
sól, pieprz
Obgotować pieczarki, odcedzić
wszystkie produkty oprócz groszku podsmażyć na oleju.
Przełożyć do garnka, doprawić do smaku, dodać dwie łyżeczki koncentratu, na koniec dodać groszek, zamieszać.

rozanka

rozanka 2011-03-05

Pysznie u Ciebie:)
Tak sama robię:)
Pozdrawiam:)

tina03

tina03 2011-03-05

Pycha:))

beata3

beata3 2011-03-05

http://zdjecia.nurka.pl/images/www.bysio.com-i-zdjecia.nurka.pl-images-www.images.best4you.sk-files-2g9jv5posw4itzri2lvx.jpg

migi80

migi80 2011-03-05

Smacznego;))

slawa1

slawa1 2011-03-05

Nowość z groszkiem,ciekawe:).Pozdrawiam słonecznie:)

jolak54

jolak54 2011-03-05

Fajny pomysł , muszę też kiedyś takie usmażyć..........:):):)

xaviera

xaviera 2011-03-05

mniammm, pychotka !!!

lunio

lunio 2011-03-06

Jak zawsze pysznie i ciekawie:)))))

agatka2

agatka2 2011-03-06

miłego wieczorku życzę :) może i ja zrobię

stasia8

stasia8 2011-03-08

Wygląda kapitalnie...muszę go wypróbować...

eliska5

eliska5 2011-03-08

fajny i szybki obiadek:)

oya04

oya04 2011-03-11

Gulasz pierwsza klasa ,, mysle ze zrobie go z ryzem :)

dodaj komentarz

kolejne >