akurat na świąteczny stół (brrr)
dodane na fotoforum:
jokato 2010-04-01
popatrzyłam tylko jednym okiem:)
bonnie 2010-04-13
osmiornica smakuje doskonale kiedy sie ja pokrojona w panierce smazy jak paczki, podaje sie z sosem "marinara"
abaran 2010-04-13
,,bonnie'' jest smakoszem ośmiorniczki są super a ja dodaję ciut ciut soli czosnkowej lub masła czosnkowego , poezja .
cuisine 2010-05-15
A ja lubię zarówno uduszoną w pomidorach, jak i smażoną w panierce + duuuużo czosnku :)))
pantoja 2010-05-15
CUISINE: z tego co podalas pozostaje mi tylko czosnek do lubienia (jednak próbowałam z zamknietymi oczami ale w restauracji, jeden kęsik:)
pantoja 2010-05-15
ośmiornica to jak kalmar, bez smaku a sos dodaje jej apetyczności (żuje się jak oponę od roweru:))))
luna19 2010-06-15
ojeeej ile jedzenia :)) pycha ..
abamm 2010-07-02
jak sie piecze za dlugo to sie robi gumowa;
to jedna z tych co albo bardzo krotko albo bardzo dlugo trzeba kukac..
olena 2011-09-06
Jakoś owoce morza mnie nie kręcą.. ale jak to mówią -zamiast krytykowac najpierw trzeba spróbować:)
andree 2011-11-14
Podczas podróży służbowych do Kopenhagi,miałem okazję popróbować chyba wszystkich owoców morza.
W firmie do której jeździłem,częstowano nas hojnie tymi smakołykami.Najbardziej jednak smakowały mimkrewetki w każdej postaci:-)