Szef Kuchni Serwuje,,

Szef Kuchni Serwuje,,

Nieskromnie powiem, że tak się wyspecjalizowałem w PIZZUNI, że robię zdecydowanie lepszą niż w Pizzerii.
Głównie dlatego, że nie muszę oszczędzać na składnikach. Trzymam się jednak zasady, że nie może być ich zbyt dużo, tak jak w Italii. Na zdjęciu Pizzunia z 4 - ma składnikami. Sos, ser, bekon, pomidor.
Nie ukrywam, że dużo rzeczy podpatrzyłem pracując w renomowanej pizzerii.

dodane na fotoforum:

adamowa

adamowa 2017-03-14

Ale bym zjadla kawalek ...wlasnie takiej ...nie napackanej i na cienkim ciescie ...mmmm ... Pozdrawiam Slawku :)

anad60

anad60 2017-03-14

piękna...u mnie też dzisiaj była na kolację...:)

alik61

alik61 2017-03-14

moje nieustanne marzenie...pizzunia...;)

dosiak

dosiak 2017-03-14

Chwalipięta - ...a na talerzu to nie włos tylko wzór na talerzu...oj okulary sie takiemu mądremu kucharzowi się kłaniają...a warzywa mrożone o tej porze roku zdrowsze niż te świeże...zwłaszcza jak sie samemu mrozonki robi....dietetyka się panu kucharzowi kłania....

kotik

kotik 2017-03-14

I to lubię...mały kawałek poproszę na wynos :)
Spokojnego wieczoru Sławku:)

kris13

kris13 2017-03-14

Kurcze! ale narobiłeś mi smaku_ja po grypie nie mam apetytu ale taką pizzunię bym zjadła!!!

alisha

alisha 2017-03-14

U Sławka jak zawsze pysznie,pozdrawiam

hania44

hania44 2017-03-14

I ja robię pizzę domową - najlepszą na świecie! :)
Twoja kusi swoim wyglądem i inspiruje do pieczenia! :)

stachs7

stachs7 2017-03-15

cudo!

isia2

isia2 2017-03-15

ja też wole mniej niz więcej
i żeby za tłusta nie była! jej urok polega na wspaniałym cieście

selsun

selsun 2017-03-15

pycha :D

henry47

henry47 2017-03-15

fajną masz pasję i otwierasz nam oczy na kulinaria:)))

alkaa

alkaa 2017-03-15

zgłodniałam...

czes59

czes59 2017-03-17

No to przyznam, że jesteś bardzo zdolny!

oya04

oya04 2017-03-27

Idealnie pizzunia wyglada )

bryza

bryza 2017-03-30

I o to właśnie chodzi ... by nie przedobrzyć i wszystkich zadziwić :)))))

wisko15

wisko15 2017-03-31

BARDZO LUBIE :)
JEM,JEM I JEM

evita

evita 2017-05-24

Uwielbiam pizzę na cienkim spodzie... z duża ilością sera...

malako

malako 2019-04-28

daj przepis na tak pizzunię.

dodaj komentarz

kolejne >