https://kuchnia.my-forum.pl/posts/1824/1841/
dodane na fotoforum:
maxmen 2012-03-06
Ekstra... ja daję dużo więcej majeranku i trochę oregano... no i pożądanie nacieram czosnkiem...:)))
pinecha 2012-03-06
... jak to się mówi Maxiu, pierwsze koty za płoty ;-)
- właśnie z mięska zrobiłem mumie, i zobaczymy co z niego wyjdzie
- jak zacznie klepać to znaczy że coś, poszło nie tak
maxmen 2012-03-06
Będzie ok. :)))
takos 2012-03-06
będąc dzieckiem czasem jadałem jako wędlinę podobnie przyrządzoną słoninę. dawała się kroic cienko i pachniała. polecam kazdemu kto nie popadł w konflikt z cholesterolem. Dobre zarcie bo prawdziwe
pinecha 2012-03-07
-takos
... czy coś takiego masz na myśli? ;-)
http://www.garnek.pl/pinecha/3791492/kresowe-roladki
mocarz 2012-03-08
jakie mniesa tak robisz?? ja raczkuje w tym temacie :) ale u Ciebie pyszniasto :) dodaje cie do ulubionych bo warto!!!