... będzie wędlinka dojrzewająca ;-)

... będzie wędlinka dojrzewająca ;-)

https://kuchnia.my-forum.pl/posts/1824/1841/

dodane na fotoforum:

maxmen

maxmen 2012-03-06

Ekstra... ja daję dużo więcej majeranku i trochę oregano... no i pożądanie nacieram czosnkiem...:)))

pinecha

pinecha 2012-03-06

... jak to się mówi Maxiu, pierwsze koty za płoty ;-)
- właśnie z mięska zrobiłem mumie, i zobaczymy co z niego wyjdzie
- jak zacznie klepać to znaczy że coś, poszło nie tak

maxmen

maxmen 2012-03-06

Będzie ok. :)))

takos

takos 2012-03-06

będąc dzieckiem czasem jadałem jako wędlinę podobnie przyrządzoną słoninę. dawała się kroic cienko i pachniała. polecam kazdemu kto nie popadł w konflikt z cholesterolem. Dobre zarcie bo prawdziwe

pinecha

pinecha 2012-03-07

-takos
... czy coś takiego masz na myśli? ;-)
http://www.garnek.pl/pinecha/3791492/kresowe-roladki

mocarz

mocarz 2012-03-08

jakie mniesa tak robisz?? ja raczkuje w tym temacie :) ale u Ciebie pyszniasto :) dodaje cie do ulubionych bo warto!!!

pinecha

pinecha 2012-03-08

-mocarz
... takie dojrzewające, to pierwszy raz :-)
-zobaczymy czy mi wyjdzie?

dodaj komentarz

kolejne >