reni1

reni1 2009-01-25

Piekłam kiedyś taki normalny na brytfance..świeży mi najbardziej smakował..;))

waszka

waszka 2009-01-25

ja też piekłam w zwykłej babkowej foremce....też mi smakował,a ten zapach w kuchni....:)))

dzaga

dzaga 2009-01-25

kminek pięknie pachnie..

malybok

malybok 2009-01-25

no! gratuluję ,pięknie upieczony! a ja lubie z kminkiem:)))

bunia

bunia 2009-01-26

No widzę, że jesteś odważniejszy niż ja - eksperymenty w toku .Piękny chlebuś . Uwielbiam kminek w chlebie. Miłego dnia.

yvonne7

yvonne7 2009-01-27

dlaczego te chlebki tak Ci się zapadają?

pinecha

pinecha 2009-01-28

za bardzo wyrastają i muszę je potraktować wykałaczką :-)

alusi

alusi 2009-09-14

a ja z całym szacunkiem do chleba,to wolę ręcznie wyrabiany :)) maszynowiec zawsze jest mniej dopieczony i kleisty.Mam przepisy na chlebki z automatu (piekłam 2 lata z automatu)więc jeśli chcesz to daj znać.Pozdrawiam

dodaj komentarz

kolejne >