pstrąg ...

pstrąg ...

... sól, pieprz, natka, koperek, cebula, czosnek, szczypiorek, folia aluminiowa i łyżka wody. potem to już tylko piekarnik, 200 stopni i niecała godzina danie bez tłuszczu i węglowodanów

dodane na fotoforum:

eliska5

eliska5 2010-05-23

o lalala:)super wygląda!

lila08

lila08 2010-05-23

rybka...tak uwielbiam...wygląda apetycznie ....
pozdrowionka :))

amarmad

amarmad 2010-05-23

pychotka, a do tego...?
Wiadomo, rybka lubi pływać...

pozdrawiam

maxmen

maxmen 2010-05-23

Pinecha...bój się Boga... taka rybka zawinięta w folię w temperaturze 180 st.C w piekarniku piecze się 15-20 min. :)))
Z grilla taki pakunek ściąga się jak folia zrobi się jak balonik, też trwa to ok. 20 min.
Wtedy ryba jest gotowa do jedzenia...:)))
Po co "niecała godzina"...???

pinecha

pinecha 2010-05-23

-maxmen
dlatego że ona się dusi we własnym sosie i w odrobinie wody, gdybym dodał np. masła to na pewno by się przypaliła a, tak rozpływała się w ustach ;-)

ginka

ginka 2010-05-23

`v´)Cudownego
`·.¸.·´ Dnia
¸.·´ ¸.·´¨) ¸.·*¨)Ci
(¸.·´ (¸.``..``..`.`Życzę

Szczęście jest ulotne
Pojawia się błyśnie i gaśnie .
Życzę Ci aby zaświeciło dla Ciebie
i pozostało na zawsze.
........ .•´¯) ¸,ø¤°``°¤ø,¸(¯`•.¸
.•´¯),ø¤°``°¤ø,¸¸,ø¤°`°¤ø,¸(¯`•.¸
,ø¤°``°¤ø,¸¸,ø¤°``°¤ø,¸,ø¤°``°¤ø,
- Ginusia -

mako76

mako76 2010-05-23

Ale super !.....apetycznie wygląda ta rybka:))))

goll85

goll85 2010-05-23

Slodkich snow zycze:)

pyszna rybka , mniami!

anetah5

anetah5 2010-05-26

taka rybkę to bym zjadła...

eroma39

eroma39 2010-06-02

-? - godzina ?
dżisassssss...
mnie zajmuje to max 25 minut ;))

dodaj komentarz

kolejne >