przed podaniem umyc !

przed podaniem umyc !

dodane na fotoforum:

salma67

salma67 2008-04-30

a co podajesz?

karmac

karmac 2008-05-03

przepis przypomnieć?? ;-))
czy może nowy?? ;-))

MARMUROWE FILETY W SOSIE GRYSIKOWYM

39,5 dkg fileta z marmuru białego
0,13 dkg drobnego piasku z morza czarnego
ok.7 łyżek startej czerwonej cegły
3/4 szklanki grysiku
2 szklanki błota torfowego

Oczyszczone filety posypać morskim piaskiem, smażyć na rozgrzanej patelni ok. 9 godzin 37 minut i 17 sekund.

sos:
do rondla z błotem torfowym dajemy czerwoną cegłę (inna nie może być, bo sos się zważy) i po 43 minutach dodajemy grysik.

serwujemy na rozgrzanych kamieniach.

do popicia polecam gorącą lawe (podajemy ją w kieliszkach do martini)

POLECAM


SMACZNEGO

;-))

kerrea

kerrea 2008-06-22

Koniecznie, zawsze i niezmiennie - myć wszystko sumiennie! ;>

dodaj komentarz

kolejne >