Zapraszam..

Zapraszam..

W przerwie ...zapraszam na gorący bigosik...bo zimnica nad jeziorem straszna ...a i wietrzysko hula niemiłosiernie):
Dodałam wino czerwone ..i dopieprzyłam...hihi

jaska15

jaska15 2011-11-27

pyszny,to lece..pozdrowka cieplutkie!!!!!!!!!

dankach

dankach 2011-11-27

Jaki smakowity!!!! Pozdrawiam Cię Reniu i miłego nadchodzącego tygodnia życzę:)

beata3

beata3 2011-11-27

Miłego popołudnia :):):)

anet36

anet36 2011-11-27

Wyszedł pyszny taki jak lubię z dużą ilością mięska ,ja się oblizuję........mniam :))pozdrawiam

ewita68

ewita68 2011-11-27

Bigosik pychota ))

annaai

annaai 2011-11-27

pychota na zimne wieczory:)

sten2

sten2 2011-11-27

Bardzo dobry pomysł a bigosik na pewno bardzo smaczny,pozdrawiam cieplutko...

znajoma

znajoma 2011-11-27

DOBRY WIECZÓR!..*
******(.)(.)*******
*******.(.)..********
********** ..**********

Jakże jest miło w wieczornej godzinie,
odwiedzać Tych, co często są przy mnie.
Mogę Ci życzyć gdy kładę się spać,
wszystko co moje serce może Ci dać.
Więc życzę ciepła, miłości wiele,
a na dobranoc, snów kolorowych
w miękkiej pościeli.
By nocka tak dobra była
i w swych ramionach Cię utuliła.

*. MIŁEGO WIECZORU I
...*-* ..) SŁODKICH SNÓW

mpmp13

mpmp13 2011-11-27

OOOO! trafiłam......mniam,mniam......ale z tym pieprzem to przesadziłaś...ratunku....!hepatil mam w torebce....hi,hi....zapiejmy winem prosto z Paryża.....Dostałam w prezencie....

reni1

reni1 2011-11-27

Nie dałam dużo...ale za to innych przypraw jest moc więc będzie lekkostrawny:)))

maria10

maria10 2011-11-27

...... same smakołyki u Ciebie.... chyba rok temu jadłam bigos albo i więcej..... dziękuję za podrzucenie pomysłu:))))

mandii

mandii 2011-11-27

mniam apetyczny ;)))

szept11

szept11 2011-11-27

Właśnie tak lubię,bigos na winie,bogaty....mnóstwo różnych mięs....
co się nawinie.....to ma wtedy smak i jak dowalisz pieprzu....plus kieliszek zmrożonej białej wódki...życie staje się radosne nawet w kryzysie....czyż nie jast to prawda ? Pozdrawiam.........Heyka

reni1

reni1 2011-11-28

Prawda:)))

isia222

isia222 2011-11-28

http://www.garnek.pl/reni1/18545716/zapraszam

ar2rek

ar2rek 2011-12-01

Jak widzę szykujemy się do ostrej zimy,z prastarym,pieprznym bi-dżisem,pora,pora :)/u mnie w domu taki mięsny bigosik podaje się z białym,tartym chrzanem,jak do wędliny-moim zdaniem kompozycja-ideał,spróbuj łyżeczkę/.
Smacznego,pozdrawiam gorąco.

reni1

reni1 2011-12-01

Spróbuje....dzięki:)

dodaj komentarz

kolejne >