Bigosik:))

Bigosik:))

Kolejne fazy powstawania mojego bigosiku...tym razem dodałam więcej skórki z boczku i ogonek wieprzowy..na życzenie mężusia;)))Trzy rodzaje mięska(wołowe ,łopatka,gulaszowe indycze) boczek i troszkę jałowcowej kiełbaski na smak...grzybki,śliwki wędzone...przyprawa do bigosu,czerwone wino...pieprz , bulion grzybowy,przecier pomidorowy,na koniec złota zasmażka;))))Kapusta kiszona i świeża...chyba tyle...

ps..skórki z boczku po wygotowaniu wyciągam...

ewita68

ewita68 2010-02-02

Bigosik mniam, mniam, pychota :)))

yericho1

yericho1 2010-02-02

Dzisiaj już nie spóźnię się na jedzonko..:)))) Czekam na zaproszonko do stołu...:)))

mondia

mondia 2010-02-02

Ale tam dobroci w tym bigosiku Reniu....

damek34

damek34 2010-02-02

wszystko jest co trzeba,fantazyja dla podniebienia,u nas nie ustałby 2 dni na mrozie,takie łakomczuchy,smacznego pozdrawiam

reni1

reni1 2010-02-02

Haha a ten stał;)))Bo najlepszy trzy dni gotowany...lecz temu wystarczyło dwa:))))

mandii

mandii 2010-02-02

mniammmm calkiem inny bigosik jak u mamusi,a ja lubie takie inne specjały-musi byc naprawde pysznyyy

halinag

halinag 2010-02-03

pyszny
ja zamiast śliwek dodaje powidło śliwkowe.i też tak gotuje jak Ty oddzielnie kapusty ......dopiero potem wszystko łącze i jeszcze doprawiam i gotuje go 2- 3 dni

magdabo

magdabo 2010-02-03

Zdjęcia robisz świetne ... taki bigosik fantastycznie smakuje !

dodaj komentarz

kolejne >