skorp 2011-09-19
pychotka, Stelko! Wiem, że na pewno niedługo wypróbujesz:) Przepisy są w Necie-ten był z kapustą i mięsem. Spróbuj też zrobić pierekaczewnik- to akurat sama sobie upiekłam- pycha!. W ogóle kuchnia tatarska...palce lizać:)
peeping 2011-09-20
potwierdzam, mniam, niestety znam tylko smak tych z Trok, co niczego nie umniejsza;)
jokato 2011-09-20
nie kuś, zaczęłam dietę powakacjną:)
lankos 2011-09-20
A mi nie wolno bułek, nie wolno, nie wolno...:(
peeping 2011-09-20
umówmy się, że to nie bułka, za to nadziewana baraniną z cebulą, mmmmm...........
lankos 2011-09-20
Bez baraniny poproszę:)
skorp 2011-09-22
poszukam w przepisach...pewnie można z grzybami, pasuje, Basiu?:) Choć była pyszna!!!