Słoik kapusty czerwonej konserwowej
puszka kukurydzy
2 woreczki ryżu
podwójny filet z kurczaka
mały majonez
mały jogurt naturalny
sól,pieprz
Kapustę odcisnąć z zalewy,kukurydzę osączyć,ryż ugotować na sypko.Filet ugotować na rosole (pokroić w kostkę) lub usmażyć z przyprawą gyros.Wszystko razem wymieszać,dodać majonez i jogurt,doprawić do smaku.
dodane na fotoforum:
gosku 2014-03-11
ciekawy przepis ...warty zapamietania :)
jaworr 2014-03-11
Robię też z kapusty białej..... troszkę inny przepis, muszę spróbować ten przepis....:)
danka1 2014-03-11
miłego wieczoru i dobrego humoru
jonna 2014-03-12
Lubię poznawać nowe przepisy, choć za ryżem nie przepadam.....Myślę, że można zamienić na drobny makaron......