Fasolka szparagowa z czosnkiem

Fasolka szparagowa z czosnkiem

40 dag fasolki szparagowej
2 łyżki posiekanej natki pietruszki
2-3 ząbki czosnku
łyżka masła
łyżka oleju
sól,pieprz

Fasolkę obgotować do ulubionej miękkości w osolonej wodzie,odcedzić.Masło z olejem rozgrzać dodać posiekaną natkę i czosnek,chwilę podsmażyć,dodać fasolkę wymieszać doprawić do smaku.

dodane na fotoforum:

baygel1

baygel1 2018-08-14

Takiej nie jadłam ,musi być pyszna !

jaworr

jaworr 2018-08-14

Apetyczne danie.....:))

solo11

solo11 2018-08-15

Moja ulubiona... może być na zimno też!

jasminx

jasminx 2018-08-15

To uwielbiam... mniamm.

dodaj komentarz

kolejne >