Fasolka szparagowa z mięsem mielonym

Fasolka szparagowa z mięsem mielonym

mięso mielone 50 dag
fasolka szparagowa ( według uznania ja miałam ok 70 dag )
1 łyżka przecieru pomidorowego
1 cebula
2 ząbki czosnku
sól,pieprz,papryka
zielona pietruszka
oliwa
Drobno pokrojoną cebulę przesmażyć na oliwie na jasno złoty kolor dodać przeciśnięty przez praskę czosnek lub drobno pokrojony a chwilę po tym mięso mielone.Smażyć aż mięso się przypiecze.W tym czasie ugotować fasolkę w lekko osolonej wodzie,osączyć.Do mięsa dodać przecier posiekaną natkę pietruszki,doprawić do smaku.Wrzucić ugotowaną fasolkę,wymieszać.Gotową potrawę można posypać żółtym serem.

dodane na fotoforum:

myszka2

myszka2 2018-09-06

Pyszności same, obiadek super:)
Pozdrawiam cieplutko, życzę miłego wieczoru!:)

malgos8

malgos8 2018-09-06

Jak smakowicie
Smacznego Bozenko :))

niusia1

niusia1 2018-09-06

smaczne jedzonko!

isia222

isia222 2018-09-07

smacznego

dodaj komentarz

kolejne >