Do swiezo upieczonego chlebka jak znalazl ! :-)
Piers indycza rozkroilam tak, by mozna ja potem zwinac w rolade.
Obsypalam sola,papryka (duuuuuuzo papryki) oraz przecisnietym czosnkiem.
Mieso zwinelam i owinelam szczelnie folia spozywcza a nastepnie wlozylam do duzego foliowego worka,ktory zawiazalam.
Gotowalam na malym ogniu w duzym garnku z woda ok.20 minut i zostawilam przez noc w tym garnku do wystygniecia,nie wyjmujac z wody.
Potem tylko odwinac,pokroic i..... mniam,mniam....! ;-)
kot54 2012-03-22
Smaczna rolada....
tabea 2012-03-23
@alisha: Nie jest sucha,ja tez takiej nie lubie.
@jerry61: Mozna i w rekawie, wtedy bedzie pieczona nie gotowana. :-)
lexus24 2012-03-23
NIE ,TO maltese ....DOG