Perełki przemysłu spożywczego.

Perełki przemysłu spożywczego.

Tu producent przynajmniej uczciwie i otwartym tekstem informuje, że w żurawinie jest 50% żurawiny!!!
Niczym w rzeczywistości Barei, możemy badać zawartość żurawiny w żurawinie.

ma1go

ma1go 2013-04-05

Co tu jeszcze mamy.....aaaa....dobra...od dziś biorę dwa opakowania...wyjdzie na 100% ;-))))

ma1go

ma1go 2013-04-05

Ażżżż taaak źleee???... no to jak już, tooo odeślę oba ;-)))))
Dawka ulgowa mnie nie pociesza ;-)))))
...idę coś zjeść...ale...najpierw poczytam ;-)

adusiaz

adusiaz 2013-04-05

W tym wypadku stawiam na H2O w tym drugim 50%. Mało szkodliwa, jeśli czysta.. :)

henry

henry 2013-04-05

prawda... ale i tak uwielbiam zurawinę...

gonia07

gonia07 2013-04-05

I tak z wszystkim po kolei. Zawatość mięsa w kiełbaskach, czasami nawet mniej niż 50%...:(

betaww

betaww 2013-04-15

Masz racje......jadlam....obrzydlistwo......Więcej nie kupie....***

dodaj komentarz

kolejne >