Dodajemy orzechy piniowe

Dodajemy orzechy piniowe

lajona

lajona 2011-07-12

Robaki na ryby z bazylią? Nie jadłam....

maxmen

maxmen 2011-07-12

I to jest właśnie TO... z orzechami włoskimi też jest dobre...:)))

sulika

sulika 2011-07-12

A jak jest z zakupem orzechów, żeby to ekonomicznie wychodziło?

sulika

sulika 2011-07-13

Dzięki za opis potrawy i informację o cenie.
Ale mnie załamałeś ;-) Przecież nie wydam 60zł ( jeszcze nie wiem czy znajdę odpowiedni supermarket) by się przekonać czy lubię pesto. W necie pisali nawet, że orzechy kosztują więcej.
Sklepowe pewnie jest mało smaczne ;-)

isia222

isia222 2011-07-13

wszystko co samodzielnie zrobione smakuje najlepiej. ja jeszcze nie próbowałam robić takeigo sosu, ale przepis zachęcający

joju99

joju99 2013-09-30

..ja piniowe orzeszki tak troche rumienię....na patelni bez tłuszczu

dodaj komentarz

kolejne >