W tym roku obchodzimy 100-lecie istnienia piekarni

W tym roku obchodzimy 100-lecie istnienia piekarni

Moim celem nadrzędnym jest kontynuowanie tradycyjnych metod wypiekania pieczywa. Nie używamy do produkcji żadnych chemicznych środków spulchniających. Nasze produkty są w 100% naturalne, oparte o surowce najwyższej jakości. Piece do wypiekania są tradycyjnymi, ceramicznymi /cegła i cegła szamotowa/ piecami RRK, które, z ekonomicznego punktu widzenia są może mało opłacalne, lecz gwarantują najwyższą jakość i trwałość wypieków.

henry

henry 2012-01-20

przypomniały mi sie zapachy w piekarni, z dzieciństwa, chodzilam po świeży chlebek, ktory az parzył w ręce.. ale zanim do domu doniosłam... połowa była zjedzona... i ta chrupiąca skórka!

gabbia1

gabbia1 2012-01-20

I o to chodzi Adam.Teraz jest moda na zdrową żywność.Wyglądają przepysznie te wypieczone chlebki

lajona

lajona 2012-01-20

Już sobie kiedyś o tym w necie poczytałam:)

maxmen

maxmen 2012-01-20

I tak właśnie powinno być... :)))

barossa

barossa 2012-01-21

wspaniały jubileusz,pieczywo wyśmienite,wiem bo zajadałam się nim nie zważając na linię;))

irys46

irys46 2012-01-22

Do tego chlebka wystarczy szklanka mleczka i miodzio w gębie:)
Pozdrawiam całe Twoje PLEMIĘ :)

klara42

klara42 2012-01-31

i za takim chlebem tesknie maslo i nic wiecej pozdrawiam milego dania

makalu2

makalu2 2012-02-06

Brawo! Gratuluję:) Chętnie bym skosztowała Twoich wypieków. To w naszych czasach rarytas:)

joju99

joju99 2013-09-30

zapachniało....nie ma jak swieża pajda chleba z masłem....)))

dodaj komentarz

kolejne >