Moim celem nadrzędnym jest kontynuowanie tradycyjnych metod wypiekania pieczywa. Nie używamy do produkcji żadnych chemicznych środków spulchniających. Nasze produkty są w 100% naturalne, oparte o surowce najwyższej jakości. Piece do wypiekania są tradycyjnymi, ceramicznymi /cegła i cegła szamotowa/ piecami RRK, które, z ekonomicznego punktu widzenia są może mało opłacalne, lecz gwarantują najwyższą jakość i trwałość wypieków.
henry 2012-01-20
przypomniały mi sie zapachy w piekarni, z dzieciństwa, chodzilam po świeży chlebek, ktory az parzył w ręce.. ale zanim do domu doniosłam... połowa była zjedzona... i ta chrupiąca skórka!
gabbia1 2012-01-20
I o to chodzi Adam.Teraz jest moda na zdrową żywność.Wyglądają przepysznie te wypieczone chlebki
maxmen 2012-01-20
I tak właśnie powinno być... :)))
barossa 2012-01-21
wspaniały jubileusz,pieczywo wyśmienite,wiem bo zajadałam się nim nie zważając na linię;))
irys46 2012-01-22
Do tego chlebka wystarczy szklanka mleczka i miodzio w gębie:)
Pozdrawiam całe Twoje PLEMIĘ :)
makalu2 2012-02-06
Brawo! Gratuluję:) Chętnie bym skosztowała Twoich wypieków. To w naszych czasach rarytas:)