Wszystkie składniki widoczne. Mięso wieprzowe /łopatka 60%, boczek 40%/Sól morska z Ibizy, wino Barolo, papryka ostra i chili. Żadnej chemii typu E-ileś tam...
viki272 2008-10-23
oj chyba do wędzenia:))) a potem pachnąca prosto na talerz:))) Pozdrawiam:))
hanyska 2008-10-23
to jo poprosza ....ha ha jako bajlaga do chleba cebulowego.....we strzoda:) pozdrowiom Wos
motylek 2008-10-23
o kurcze ! moje ulubione!
jacek50 2008-10-23
Witam, smakowicie wygląda, chyba trochę zjem, napewno jest pyszna, pozdrawiam i miłego dnia☺
inka90 2008-10-23
witam -smaczne mam pytanie czy Wygorzele to miasteczko lub dzielnica miasta TYCHY?
dorka1 2008-10-23
mniam salami prosciuta to moje przysmaki!
zytah30 2008-10-23
łoooooh ale wyżerka :))
zytah30 2008-10-23
hah oki-pozdrawiam!
aalinaa 2008-10-24
skusiłeś..........dołączam do ulubionych, zapraszam zawsze do mnie, a ja się zapraszam na salami, uwielbiam ! Miłego dnia
mondia 2008-10-24
Biedny osiołek ......tyle z niego zostalo ha ha .....ale salami będzie że palce lizać ....
mondia 2008-10-24
Ja sobie trochę pożartowałam z tym osiołkiem ...wiem ze teraz się nie robi z mięsa oślego ale prawdziwa receptura ze starych przepisów takie mięso podaje .....sama czytałam.....ale salami uwielbiam .....:):)
vestup 2008-11-02
Witam:) prawdą jest, Barolo jest król win, Ja takze uwielbiam ;))) Mam nadzieję, że ci nawet nie nienawidzą regionie Kampania, gdzie produkuje wspaniałe wina;))) Pozdrawiam
helcia 2008-11-05
swojska kiełbacha,o rany jak ja dawno jej nie jadłam,ślinka już mi po brodzie cieknie,mniam
qcharz 2008-11-20
Ale pychota.
To będzie salami.
Ja uwielbiam kiełbasę swojską, ale taką czosnkową z majerankiem.
Wiem, że oprócz mięsa wieprzowego dodaje się też wołowinę.
Prawda???