Pilaw, czyli płow po czeczeńsku

Pilaw, czyli płow po czeczeńsku

Przepis rodem z Groznego. Potrawa jest przepyszna i niezwykle prosta. Kardamon nadaje ryżowi bardzo ciekawego posmaku.

Przepis tu:

https://kulinarnefantazjeyvonne.blogspot.com/2010/01/pilaw-czyli-pow-po-czeczensku.html

dodane na fotoforum:

anna19

anna19 2010-01-27

smakowite danie życzę smacznego!

vesper5

vesper5 2010-01-27

wygląda extra...groźnie brzmi :)))...pozdrawiam i życzę miłego popołudnia :)

aneciaa

aneciaa 2010-01-27

lal mniam mniam

gotujmy

gotujmy 2010-01-27

No to musze zrobić....Piekne danko ;0)

gandvik

gandvik 2010-01-27

pyszności :) dodaj to koniecznie do fotoforum: mniammniam

bunia

bunia 2010-01-27

No to chyba będzie ,, powtórka z rozrywki " - takiego na pewno nie robiłam .Pięknie się prezentuje .

asenata

asenata 2010-01-27

ładnie podane,smacznego.

jania81

jania81 2010-01-27

wygląda super i pewnie tez tak smakuje:)) pozdrawiam:))

goll85

goll85 2010-01-27

Milego wieczoru zycze:) oraz slodkich i milych snow
ps: swietnie wyglada naprawde super smacznie!

ada40

ada40 2010-01-27

Pozdrawiam milej i spokojnej nocki zycze.

danka1

danka1 2010-01-27

Lubię potrawy z ryżem więc myślę, że ten pilaw jest dla mnie hi hi hi.

marysie

marysie 2010-01-28

Przepis znakomity-juz wyprobowany:)
Cieplutko pozdrawiam!
A moze za malo zimy? -
http://www.youtube.com/watch?v=R0XUjiaM0EQ

jania81

jania81 2010-01-28

Witam o poranku:))

dorika

dorika 2010-01-28

*Pięknego i radosnego dnia... :))*

cudolik2

cudolik2 2010-01-28

Ślicznie podano...;)))

dodaj komentarz

kolejne >