faworki

faworki

najlepsze na świecie, od lat je robię i zawsze wychodzą, są cieniutkie i delikatne, jednym słowem pycha

jokam

jokam 2013-01-20

a ja się odchudzam i żadnych faworków robić nie będę...!
słyszysz Jokam...?? masz się zawziąć i nie robić...!!!

aziu1

aziu1 2013-01-20

oj tam, oj tam Jo one są zupełnie cieniutkie i "bezkaloryczne" :)

kkkpdp

kkkpdp 2013-01-20

dzięki , odezwę się jak zrobię, pozdrawiam serdecznie..

korka

korka 2013-01-20

Podoba mi się "uwaga"
:-))

lila08

lila08 2013-01-20

na sodzie???? ciekawe...

mag60

mag60 2013-01-21

dobry nie tylko przepis, ale i wskazówki organizacyjne:)

elza58

elza58 2013-01-23

super przepis a faworki z niego na pewno smaczne.....

mpmp13

mpmp13 2013-01-24

Oj,to wyrabianie....moje dlonie już zastrajkowały...Nie te lata..

maria57

maria57 2013-01-24

właśnie rozrobiłam drożdże do rogalików - będą na dziś i jutro (połowę porcji upiekę jutro) ale następne łakocie będą właśnie Twoje faworki - dziękuję za przepis - wszystko czytelne - zmienię tylko ostatnie, bo w kuchni lubię pitrasić sama

dodaj komentarz

kolejne >