zdjecie jedzenia??? U mnie??? ...no coz...zrobilam bigos...pierwszy raz w zyciu...3 dni gotowania...nadmiar czasu bedzie mi sie bigosem odbijal.. LOL
spoko44 2020-04-22
Super ,kazda pora dobra na pichcenie,u mnie za to w kazdej szufladzie,na póleczce porzadeczek ,ksiazki odkurzone ,stoją równiutko w szeregu....pozdrawiam
krycha2 2020-04-22
Kiedyś musiał przyjść ten czas żeby i dla siebie coś zrobić...popełniłaś bigos i to się chwali ....lubię więc pochwalam...Pozdrawiam.
kromis 2020-04-22
No widzisz.... u nas pieczenie ciasteczek, buleczek prawie codziennie.
Czyli u Was tez rzut na drozdze. Tutaj tez powykupowali.... mialam szczescie, ze zawsze mam saszetki z suszonymi. A ostatnio trafily mi sie w polskim sklepie takie byki polkilowe. Tak wiec zamrozilam bedzie na zas.
Tak, tak, potrzebujesz drozdzy. W tym przepisie akurat suchych.
Ale podobno piecze sie chleby na sodzie..... tylko pewnie smak inny.
slawek9 2020-04-25
bigos na winie, czy co się nawinie? ;) ja mogę jeść bigos cały rok. Moja siostra dreszczy zgrozy dostaje jak słyszy, że robię bigos w lipcu :)
zosia1 2020-04-26
Bigosik zawsze jest dobry!!!
Ps: faktycznie, zdjęcie dziwne.... Zamiast kotów - jedzonko:)))