Druga tura:)

Druga tura:)

Jak szaleć, to szaleć:))

wiska

wiska 2014-09-16

czuję, że to dla mnie:))

cru73

cru73 2014-09-16

NO może z pięć kawałków...

wiska

wiska 2014-09-16

słoiczków chciałaś powiedzieć...

cru73

cru73 2014-09-16

He, chciałabyś:)

andzia58

andzia58 2014-09-17

Ciekawa jestem jak Ci wyszly te pomidorki(?) czy podobne w smaku do tych sklepowych? moze lepsze? jak dlugo suszysz?

re; warto odwiedzic Sandomierz, piekne, klimatyczne miasteczko.
A z Sandomierza juz krok do nastepnego, urokliwego Kazimierza n/Wisła.

lulka1

lulka1 2014-09-18

i kusisz dalej hehe ...ja się babrzę w jabłkach , niby prosty owoc w obróbce a nic bardziej mylnego ,teściowej weki z papierówek robione w lipcu spleśniały ..

cru73

cru73 2014-09-18

Ja nie jestem fanką przetworzonych jabłek - chyba że są częścią dobrze upieczonej szarlotki:)

andzia58

andzia58 2014-09-19

Dzieki Ula, chyba zrobie i ja z jednej porcji zamiast czekac na oceny :-)

lulka1

lulka1 2014-09-20

to u mnie dziś dobrze upieczona szarlotka właśnie się studzi :) i pomidorki się suszą :)
..powidła dla teściowej też się zrobiły , bo strasznie zachwalała te z przepisu garnkowego :)

cru73

cru73 2014-09-20

No to zaszalałaś:)

lulka1

lulka1 2014-09-21

....już mam dosyć, kto to będzie jadł :) ..ale ciekawa jestem smaku tych swojskich pomidorków , chyba pod koniec tygodnia otworzę jeden wek by ewentualnie dokupić pomidorów ..:)
..przepisy mamy podobne

dodaj komentarz

kolejne >