andzia58 2014-09-17
Ciekawa jestem jak Ci wyszly te pomidorki(?) czy podobne w smaku do tych sklepowych? moze lepsze? jak dlugo suszysz?
re; warto odwiedzic Sandomierz, piekne, klimatyczne miasteczko.
A z Sandomierza juz krok do nastepnego, urokliwego Kazimierza n/Wisła.
lulka1 2014-09-18
i kusisz dalej hehe ...ja się babrzę w jabłkach , niby prosty owoc w obróbce a nic bardziej mylnego ,teściowej weki z papierówek robione w lipcu spleśniały ..
cru73 2014-09-18
Ja nie jestem fanką przetworzonych jabłek - chyba że są częścią dobrze upieczonej szarlotki:)
lulka1 2014-09-20
to u mnie dziś dobrze upieczona szarlotka właśnie się studzi :) i pomidorki się suszą :)
..powidła dla teściowej też się zrobiły , bo strasznie zachwalała te z przepisu garnkowego :)
lulka1 2014-09-21
....już mam dosyć, kto to będzie jadł :) ..ale ciekawa jestem smaku tych swojskich pomidorków , chyba pod koniec tygodnia otworzę jeden wek by ewentualnie dokupić pomidorów ..:)
..przepisy mamy podobne