Z sumakiem, ziołami prowansalskimi, solą i pieprzem, a w środku cała cebulą i jabłko. Upieczone do perfekcji niższej temperaturze, co gwarantuje chrupiącą skórkę i soczyste mięso. Moja indyczka przed pieczeniem ważyła ok 6 kg.
anad60 2020-12-04
a już chciałam napisać z zachwytem o Kurcze Pieczone *;*
a to Indyczka pięknie upieczona .....mniam *;*
ssstu6 2020-12-06
...heee, smakowicie sie prezentuje !!! : )
"u nas" będzie dopiero "na święta" ; ))
kimeraj 2020-12-14
Nieustająco zachwycam się nad Twoimi zdolnościami łączenia smaków i tworzenia cudności kulinarnych *,*
zoltar 2021-12-11
Łał! Niesamowicie pięknie upieczone! Cała galeria jest smaczna-i wszystko tak pięknie podane.A zastawa,naczynia -cudne!
Dziękuję za przepis :)