Hura:)

Hura:)

razdwa3

razdwa3 2013-11-10

Bajeczna fotka! :)

agacior

agacior 2013-11-10

idziemy przez życie w podskokach :)

gulaki

gulaki 2013-11-10

Hopsasa :)

mapu12

mapu12 2013-11-10

Cudne ujęcie!

cocaron

cocaron 2013-11-10

Bajka w innym wydaniu :)

atiseti

atiseti 2013-11-10

super start :)

atiseti

atiseti 2013-11-10

re: dynię hokaido lubię piec najbardziej bo nie potrzeba z nie ściągać skóry, ale może być inna oczywiście, kroję w paski takie 1,5 - 2 cm, smaruję tłuszczem z gąski, solę, pieprzę i dodaję ostrej papryczki, posypuję ziołami (ja lubię rozmaryn) i piekę na osobnej brytfannie pod koniec pieczenia gęsi gdzieś 30-40 minut

adamd66

adamd66 2013-11-15

Zdjęcie na konkurs!

dodaj komentarz

kolejne >