Baklazan faszerowany

Baklazan faszerowany

*********Zostalam oszukana przez jedna z takich firm gdzie na zamowienie robilam meble kuchenne .W poniedzialek skontaktowla sie ze mna pani ze Szwecji ze ta sama firma ja tak samo potraktowala jak mnie . Wiemy ze nie my jedni zostalismy tak potraktowani ,dlatego zalozylam grupe aby przestrzegac przed takimi oszustami jak ta .W grupie mozna tez reklamowac i komentowac uczciwe firmy .
Jezeli robilas (es) meble na zamowienie i wiesz ze ktos Cie oszukal ,lub jestes z tej firmy zadowolana ( ny ) to zapraszam do nowej grupy aby komentowac ,dodawac i dyskutowac oraz przestrzegac . https://www.facebook.com/groups/962705257170722/

oya04

oya04 2016-03-08

wyglada ciekawie ,

kris13

kris13 2016-03-08

Kiedyś jadłam bakłażana pieczonego i...był gorzki..?

maria10

maria10 2016-03-08

.... i kolejne pyszności u Ciebie..... miłego wieczoru życzę Ci:)))))

ewaiza

ewaiza 2016-03-08

re :kris13 Baklazan trzeba posolic i odstawic na pare minut az pusci wode ,nastepnie wyplukac i wytrzec do sucha wtedy nie ma goryczki

astra40

astra40 2016-03-09

Fajnie wygląda;)

elli4

elli4 2016-03-10

WYGLĄDA jak pąki kwiatów ...Szeptem wiatru posyłam Ci bukiecik cieplutkich pozdrowień i życzę radosnego dnia °

jmania

jmania 2016-03-10

wygląda ciekawie...

anad60

anad60 2016-03-12

wygląda SUPER !!!

dodaj komentarz

kolejne >