Upieklam pierwszy raz ten smakolyk ale nie ostatni jest przepyszne , Z tego przepisu wychodzi duza blaszka , w przepisie pisze aby piec 40 min , ja dopiekalam 15 min dluzej pod przekryciem u mnie jest budyn malinowy zamiast waniliowy tak jak w przepisie
Robilam z tego przepisu https://www.doradcasmaku.pl/przepis/226649/kolocz-slaski-z-serem.html?krok=2#recipe_content
lila08 2016-04-06
u nas dosyć często kiedyś gościł,z serem najczęściej,czasami z makiem :) pyszny jest ...
maria10 2016-04-06
..... ale wygląda pysznie u Ciebie..... był czas /20 kg wcześniej/ kiedy często jadałam taki kołacz..... dobrej nocy życzę:))))))
babcia1 2016-04-07
pięknie wygląda ten kołacz!!
szept4 2016-04-08
NIe wiem, jak jest teraz, ale przed laty na Śląsku młoda para przychodząca prosić na wesele, przynosiła 3 kawałki kołacza: z serem, z makiem i z kruszonką. Wszystkie były pyszne:)
laura5 2016-04-09
Dużo słoneczka życzymy na Weekend oraz Cieplutko Wszystkich odwiedzajacych nasza Galerie pozdrawiamy:)